Zó bent u zeker van een goede bureaustoel. 3 tips!

Bureaustoelen

Een greep uit ons bureaustoelen assortiment.

Hier kunt u zelf op letten als u een goede bureaustoel zoekt.

3 Tips:

1 Denk na over de gebruiksduur en het gebruiksdoel van de bureaustoel

Hoe lang wordt de stoel dagelijks gebruikt en wat is de aard van de werkzaamheden?
Een flexwerker heeft het meest aan een eenvoudige instelbare stoel die makkelijk te reinigen is.
Iemand met een vaste 9-5 kantoorbaan heeft meer aan een stoel die volledig op hem of haar is ingesteld en zoveel mogelijk bewegingsvrijheid biedt.
Een laborant wil een stoel die tegen microben kan en een magazijnmedewerker wil een stoel die ijzersterk en stofdicht is.
En zo heeft iedere functie andere eisen.

2 Wie is de gebruiker?

Is de gebruiker groot of klein, licht of juist zwaar en met lange of korte ledematen en romp? Kleine gebruikers zijn misschien wel gebaat bij een extra voetensteun terwijl grote gebruikers een hogere gaslift nodig hebben of gewoon een bredere stoel.

De ene gebruiker is de andere niet. Heeft u meerdere stoelen nodig, dan kunt u vaak kiezen uit verschillende instel-opties. Niet iedereen heeft tenslotte de meest uitgebreide variant nodig. De “techniek” in de stoel kunt u laten verschillen, terwijl de stoel er van buiten wel hetzelfde uit ziet!

3 Hoe ziet de bureaustoel er uit?

Tip 1 en 2 zijn absoluut het belangrijkst wanneer u een goede bureaustoel uitzoekt, maar het oog wil ook wat. Uw stoel maakt tenslotte prominent deel uit van uw bedrijfsinterieur. Er zijn oneindig veel kleuren en modellen voorhanden. Let daarbij ook op de aard van de bekleding. Er is veel verschil in comfort, reinigbaarheid en kleurechtheid. bedenk dus wat voor u belangrijk is.

een goede bureaustoel

Terug naar bureaustoelen.

 

Laat een reactie achter