Wat we doen

 

  • Interieur-, en bouwkundig ontwerp
  • Ergonomie op de werkplek
  • Cablemanagement
  • Project- en bouwbegeleiding
  • Kantoormeubilair, maatwerk, bureaustoelen, thuiswerkplekken, stoffering, zonwering, verlichting, ergonomische hulpmiddelen, kantoor accessoires
  • Levering en montage

Meer weten? lees hier onder verder!

Bedenken, (ver-)bouwen én inrichten.

Kantoorwerk verandert snel. Werknemers zijn niet langer afhankelijk van één werkplek. Ze werken thuis of in verschillende teams en opstellingen op kantoor. De huidige dynamiek vraagt om een logische aanpak van de beschikbare ruimte, met veel oog voor de sfeer, het gebruiksgemak en de flexibiliteit van de inrichting, én de gezondheid van de gebruiker.

Interieurontwerp en bouwkundig ontwerp

wat we doen interieurontwerpWij (her-)ontwerpen de kantoorruimte voor je, zoeken naar de beste indeling, kleurstelling, meubelen en overige materialen voor een prettige werkomgeving.

Aan de hand van een voorlopig ontwerp gaan we op zoek naar die kantoorinrichting die het beste bij jouw pakket van eisen, budget en bedrijfsidentiteit aansluit.

We kennen de markt en de mogelijkheden en hebben uit het enorme aanbod in kantoormeubilair, ergonomische hulpmiddelen en accessoires een voorselectie gemaakt.

Daarbij hebben we gelet op kwaliteit, ergonomie, functionaliteit, duurzaamheid en design

Ergonomie* op de werkplek

De mentale- en fysieke gezondheid van jou en je medewerkers is belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het ergonomische aspect van je kantoorinrichting.

30% van alle langdurige uitval op kantoor wordt veroorzaakt door een ongezonde werkhouding. Vervelend voor de betrokkene, een enorme kostenpost voor jou als werkgever. En vaak te voorkomen met het goede meubilair!

*Ergonomie betekent kort gezegd "Aanpassen van de omgeving aan de mens".

Ergonomisch verantwoorde bureaustoelen

 

Wij zijn als gecertificeerd "projectadviseur ergonomie op de werkplek" aangesloten bij OFFI Institute. We adviseren je graag bij de oriëntatie op-, en de aanschaf van- ergonomisch verantwoorde werkplekken en hulpmiddelen. Afgestemd op de situatie binnen jouw bedrijf. Zo is een gezonde werkhouding gegarandeerd.

 

 

Cablemanagement

Gebruik je bureaus of andere beeldschermwerkplekken in combinatie met elektra? Voorkom storing en brand door ze op de juiste manier te laten bekabelen. We regelen het graag voor je! 

 

Project- en bouwbegeleiding

Bouwkundige aanpassingen, bewaken van de brandweereisen, inkopen van alle materialen, aansturen van onderaannemers en overige zaken is een arbeidsintensief gebeuren dat wij jou desgewenst graag uit handen nemen. Doe je het liever (gedeeltelijk) zelf? In overleg is alles mogelijk!

Ook op het gebied van stoffering, zonwering en overige zaken adviseren wij je graag.

Levering én montage 

Aan het eind van het traject leveren én monteren we alle kantoormeubilair en overige zaken.

Daarbij werken we met vaste transporteurs, stoffeerders, monteurs en andere vakmensen. 

En staat alles op zijn plaats? Dan stellen wij alle geleverde werkplekken nog even volledig op de gebruikers in.

Ga met ons in gesprek! 

We willen graag meer van je weten! En we kunnen en willen méér doen dan pakketjes afleveren. Wat heb je écht nodig? Wij zoeken de beste oplossing bij jouw vraag. En ben je het eens met ons voorstel? dan gaan we rap voor je aan het werk. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om één enkele bureaustoel of een totaal inrichting.

Zijn wij de goede partij voor jou?

Dat weet je natuurlijk pas wanneer we elkaar hebben gesproken. Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij je langs!