Wat we doen

Office & More realiseert kantoorinrichting waarin het gezond en prettig werken is.

Kantoorwerk verandert snel. Werknemers zijn niet langer afhankelijk van één werkplek. Ze werken thuis, of in verschillende teams en opstellingen op kantoor. De huidige dynamiek vraagt om een logische aanpak van de beschikbare ruimte, met veel oog voor de sfeer, het gebruiksgemak en de flexibiliteit van de inrichting, én last but not least; de gezondheid van de gebruiker.

Dit is wat we doen

  •  Wij (her-)ontwerpen de bedrijfsruimte voor u, zoeken naar de beste indeling, kleurstelling, meubelen en overige materialen voor een prettige werkomgeving.
  • Uw medewerkers zijn uw grootste kapitaal. Daar gaan we dus zorgvuldig mee om! Wij zijn 'duidelijk' wanneer het om ergonomie gaat.
  • Wij begeleiden het gehele verbouwing- en inrichtingsproces.
  • En tot slot leveren en monteren wij alle benodigde materialen en meubilair voor u. 

We gaan graag met u in gesprek!

Gewoon, omdat we meer van u willen weten. En méér kunnen en willen doen dan pakketjes afleveren. Wat heeft u écht nodig? Wij zoeken de beste oplossing bij uw vraag. En bent u het eens met ons voorstel, dan gaan we voor u aan het werk. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om één enkele bureaustoel of een totaal inrichting.

Zijn wij de goede partij voor u?

Dat weet u natuurlijk pas wanneer we elkaar hebben gesproken. Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij u langs! 

Zullen we kennis maken?