Wat we doen

Bedenken, (ver-)bouwen én inrichten? Office & More doet t!

Kantoor werk verandert snel. Werknemers zijn niet langer afhankelijk van één werkplek. Ze werken thuis, of in verschillende teams en opstellingen op kantoor. De huidige dynamiek vraagt om een logische aanpak van de beschikbare ruimte, met veel oog voor de sfeer, het gebruiksgemak en de flexibiliteit van de inrichting, én last but zeker not least; de gezondheid van de gebruiker.

Een heel kantoor inrichten of een enkel meubelstuk vervangen? Doen we!

Interieurontwerp en bouwkundig ontwerp

wat we doen interieurontwerpWij (her-)ontwerpen de kantoorruimte voor u, zoeken naar de beste indeling, kleurstelling, meubelen en overige materialen voor een prettige werkomgeving.

Aan de hand van een voorlopig ontwerp gaan we op zoek naar die kantoorinrichting die het beste bij uw pakket van eisen, budget en bedrijfsidentiteit aansluit.

We kennen de markt en de mogelijkheden en hebben uit het enorme aanbod in kantoormeubilair, ergonomische hulpmiddelen en accessoires een voorselectie gemaakt.

Daarbij hebben we gelet op kwaliteit, ergonomie, functionaliteit, duurzaamheid en design

Ergonomie en werkplekadvies

De mentale- en fysieke gezondheid van u en uw medewerkers is belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het ergonomische aspect van uw kantoor-inrichting.

30% van alle langdurige uitval op kantoor wordt veroorzaakt door een ongezonde werkhouding. Vervelend voor de betrokkene, duur voor de werkgever. Vaak te voorkomen!

 

Wij zijn aangesloten bij OFFI Institute. We adviseren u graag bij de oriëntatie op-, en de aanschaf van- ergonomisch verantwoorde werkplekken en hulpmiddelen. Afgestemd op de situatie binnen uw bedrijf. Zo is een gezonde werkhouding gegarandeerd.

 

Cablemanagement

Heeft u bureaus of andere beeldschermwerkplekken, dan voorkomt u storing en brandgevaar door ze op de juiste manier te laten bekabelen. We regelen het graag voor u! 

Projectbegeleiding en bouwbegeleiding

Bouwkundige aanpassingen, bewaken van de brandweereisen, inkopen van alle materialen, aansturen van onderaannemers en overige zaken is een arbeidsintensief gebeuren dat wij u desgewenst graag uit handen nemen.

Ook op het gebied van stoffering, zonwering en overige zaken adviseren wij u graag.

Leveren en monteren 

Aan het eind van het traject verzorgen we de levering en montage van alle kantoormeubilair.

Daarbij werken we met vaste transporteurs, stoffeerders, monteurs en andere vakmensen. 

En staat alles op zijn plaats? Dan stellen wij alle geleverde werkplekken nog even volledig op de gebruikers in.

We gaan graag met u in gesprek!

Gewoon, omdat we meer van u willen weten. En méér kunnen en willen doen dan pakketjes afleveren. Wat heeft u écht nodig? Wij zoeken de beste oplossing bij uw vraag. En bent u het eens met ons voorstel, dan gaan we voor u aan het werk. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om één enkele bureaustoel of een totaal inrichting.

Zijn wij de goede partij voor u?

Dat weet u natuurlijk pas wanneer we elkaar hebben gesproken. Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij u op kantoor!