vergaderstoelen oud

Vergaderstoelen. D├ęze mogen met welverdiend pensioen.

Vanmorgen hebben we een project in Almere opgeleverd. Ik was daar al een paar keer voor andere zaken geweest toen me gevraagd werd een aanbieding te doen voor nieuwe vergaderstoelen omdat de bestaande stoelen aan vervanging toe waren. En dat doen we graag!

Er stonden standaard vergaderstoelen op vier poten, die hun beste tijd wel hadden gehad. Inderdaad tijd voor iets nieuws dus!

Met de volgende criteria kwamen we tot het meest geschikte model voor dit project;

Sledeframe

In de vergaderruimte ligt vloerbedekking. Een stoel met vier poten schuift daar natuurlijk niet lekker op, dus ik heb een voorstel gemaakt met vergaderstoelen op een zogenoemd “sledeframe”. Dat ziet er niet alleen mooier en moderner uit, de wrijfweerstand op tapijt is ook veel lager zodat je de stoel gemakkelijker aanschuift. En, ook niet onbelangrijk, een sledeframe “beweegt een beetje met je mee”, wel zo fijn tijdens de lange zit die een overleg soms kan zijn.

Verchroomd

vergaderstoel goal airBij vergaderstoelen heb je vaak de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo heeft dit model ( Goal Air van leverancier Interstuhl) verschillende stofferingsopties maar kan ook voor het frame uit meerdere kleuren (meestal zwart, wit, zilver of verchroomd) worden gekozen. Hier is gekozen voor verchroomd. Dit heeft niet alleen een luxere uitstraling dan zwart, het weerkaatst ook het licht, waardoor de hele kamer wat minder somber lijkt. De zitting is gestoffeerd in pittig rood en de rug in een, iets transparante, zwarte netbespanning.

Netbespannen rugleuning

De ruimte waar de stoelen komen te staan is niet al te groot. Nog een reden om voor stoelen met een sledeframe te kiezen want die zijn meestal wat smaller dan stoelen met een ander frame.  Doordat de rug een iets transparante “netbespannen” rug heeft oogt de stoel wat minder massief waardoor de ruimte optisch groter lijkt.

Ergonomische rugleuning 

De rugleuning is onderin trouwens iets gebogen, zodat je, ongeacht de duur van een vergadering, altijd een steuntje in de rug hebt en daardoor fit weer opstaat.

Enthousiaste klant

Zoals ik al zei zijn onze relatie en ik het eens geworden over bovengenoemde criteria en mochten wij de  de stoelen vanmorgen leveren.
De klant was enthousiast. En dat ze nu roepen dat de vergadertafel ook nodig vervangen moet worden… Tsja! ­čÖé

vergaderstoelen-office-and-more-almere

Ook toe aan nieuwe vergaderstoelen?

Elke vergaderruimte vraagt om haar eigen, beste oplossing. Die oplossing is afhankelijk van het gebruiksdoel, de gewenste uitstraling en (ook niet onbelangrijk) het beschikbare budget. We helpen je graag met het vinden van de beste vergaderstoel voor jouw situatie. Meer weten? Neem even contact op via ons contact formulier of bel 036-5470549 en maak een vrijblijvende afspraak!

Laat een reactie achter