Ben jij werken aan de keukentafel ook zo zat? Ergonomisch verantwoord is het tenslotte niet en het lijkt er op dat we, ook na Corona, steeds meer thuis blijven werken.

Niet iedereen heeft ruimte voor een aparte werkkamer, maar wanneer je veel thuis werkt wil je toch ook weer geen bureau in je woonkamer. En die keukentafel is leuk voor even, maar niet om lange werkdagen aan te zitten!

Compacte werkplekken voor thuis!

Thuis werken 3

Voorbeeld uit de brochure, vraag naar de mogelijkheden!

Bepaal zelf je stijl

Onze leverancier Klain buromobel ontwikkelde speciaal voor mensen met weinig ruimte maar wel met de behoefte aan een ergonomisch werkplek een serie compacte thuiswerkplekken.

Er zijn thuiswerkplekken in kastvorm, als verrijdbaar blokje met laden voor als je écht weinig plek hebt en zelfs met een compact zit-sta blad zodat je dat lekker kunt afwisselen.

Uiteraard altijd met voldoende bergruimte tijdens het werk of juist om je laptop en andere devices op te bergen wanneer je werkdag er op zit. Je wilt tenslotte tijdens je privé uren niet aan je werk herinnerd worden. Klap de kast dicht (of het werkblad in) en er blijft een meubel over dat niet misstaat in je woonkamer.

Stem de kleur af op je interieur

thuiswerkplek kleuren

Natuurlijk wil je wel dat je thuiswerkplek past bij de rest van je inrichting. Daarom heeft Klain een mooi kleurpallet waaruit je kunt kiezen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Elke thuiswerkplek kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Vraag hieronder de brochure aan voor een nadere kennismaking. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op via info@oandm.nl of bel 036 5470549

Laat een reactie achter