Meer thuiswerken wordt de nieuwe standaard, ook ná Corona. Wat heb jij minimaal nodig voor een gezonde thuiswerkplek?

Ergonomisch verantwoord thuiswerken Corona

Werk jij nog steeds aan een houtje-touwtje thuiswerkplek? Op een stoel waar je eigenlijk best pijn in je lijf van krijgt of aan een tafel die je moet delen met de rest van je gezin? Niet echt fijn lijkt me!

7 van de 10 thuiswerkers wil ook ná Corona vaker thuis blijven werken.

Let wel, ook vóór deze ellendige Coronatijd was er al een voorzichtige verschuiving naar méér uren thuis werken en minder op kantoor. Maar door het gedwongen thuiswerken tijdens de lockdowns is dat proces versneld en blijken 7 van 10 medewerkers ook ná Corona graag en vaker thuis te willen blijven werken. in dit artikel van PW magazine lees je er meer over.

Ga jij ook definitief langer thuiswerken dan voorheen? Dan wordt het tijd voor optimalisatie van je thuiswerkplek!

Wat je minimaal nodig hebt voor een gezonde thuiswerkplek? Daar heb ik helaas geen pasklaar antwoord op want ik ken je werkzaamheden en je thuissituatie niet. Maar ik kan je wél helpen!

Misschien heb je de luxe van een aparte werkkamer die je nu wat definitiever in wilt richten? Regel ik graag voor je!

Of : Je hebt die ruimte niet en hebt meer behoefte aan een manier om je enigzins van de rest van je gezin af te schermen tijdens je werkuren. Er zijn verschillende manieren om je werkplek(je) prettig af te bakenen. Ik denk graag mee!

Het kan ook zijn dat je aan de keukentafel werkt en daarbij merkt dat je pijn in je schouders krijgt. Misschien ben je dan wel geholpen met een comfortabele, op de goede hoogte ingestelde, bureaustoel in combinatie met een voetensteun of, wanneer je weinig ruimte hebt een (ergonomische) kruk? Hebben we!

Iedere situatie is anders, een passende oplossing is er altijd!

In de vorige alinea gaf ik maar 3 voorbeeldjes van waar jij behoefte aan kunt hebben. Maar er zijn er natuurlijk veel meer.

Waar loop jij lichamelijk tegenaan? Weet je hoe je dat op kunt lossen of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem jij je werk en lijf serieus? Ja toch?

In dat geval denk ik, Sandra Schulze* graag en vrijblijvend met je mee zodat ook jij straks op een gezondere manier vanuit huis je werk kunt doen. Neem contact met me op en ik bekijk samen met jou waarmee jij het best geholpen bent. Een oplossing op maat dus!

*Sandra Schulze is projectadviseur ergonomie op de werkplek bij Office and More kantoorinrichting Almere.

Laat een reactie achter