Ook zo’n zin in het voorjaar? Tijd voor nieuwe terrasstoelen!

Terrasstoelen, tafels, banken en meer...

Terrasstoelen

 

Ik liep net een rondje over ons bedrijven terrein toen de regen met bakken naar beneden kwam. Nu ben ik dus weer binnen en neem de zoveelste bak warme koffie vandaag! Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik kijk erg uit naar het moment dat de deuren weer open en de jassen weer lekker uit kunnen. Helaas zitten wij met ons bedrijf op de eerste verdieping, maar thuis halen we toch echt in Maart alle terrasstoelen en tafels alweer tevoorschijn!

 

 

En als het even kan gaan we weer buiten lunchen of overleggen met collega's en relaties. Heerlijk toch? Ik kan niet wachten!

Zo'n  grijze dag als vandaag is evengoed ideaal om me te verdiepen in de net ontvangen online-catalogus van FP Collections.

 

Y stoel TerrasstoelenZonnig vooruitzicht

FP Collections levert het jaar rond tafels, stoelen en banken voor diverse bedrijfsdoeleinden. Maar heeft daarnaast ook een mooie collectie terrasstoelen, tafels en (lounge-) banken voor professioneel gebruik. De merken Woedz, Alma design, Lonc en Pedrali hebben weer mooie nieuwe modellen!

Sommigen daarvan hebben mijn collegas en ik afgelopen najaar al gezien op verschillende meubelbeurzen. Andere modellen zien we bij de officiële catalogus presentatie op 16 Maart aanstaande. Daar gaan we die nieuwe modellen dus uitgebreid testen. We willen natuurlijk niet alleen mooi, maar ook lékker zitten. En dan bij voorkeur ook nog op duurzaam materiaal.

En al testend komen we stiekem al een beetje in voorjaarsstemming 😉

Seaser_8 Terrasstoelen

 

Bent u net zo nieuwsgierig als wij?
Vraag dan alvast de online catalogus aan!

www.oandm.nl/contact

Laat een reactie achter