Referenties

Referenties Office and More Almere

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe we het doen, maar dat laten we veel liever aan onze relaties over. Dat we blij zijn met hun waardering spreekt voor zich!

oandm.nl referenties

 

Odell Nolte-Moran, Office manager Geckotech B.V. en Geckotools B.V.

"Sandra was a joy to work with. Efficient and creative, with a practical eye for detail. She helped me transform our tired and outdated offices into a warm and welcoming workspace for my colleagues. She took everything out of my hands and delivered on time and within budget. I look forward to working with her on Phase 2"

www.geckotech.nl

www.geckotools.nl

Referentie office and more

Gusta de boer, (voormalig) Office manager Impuls kinderopvang

In 2018 ben ik op zoek gegaan naar een bureau dat mij kon helpen bij het opnieuw inrichten van het hoofdkantoor van de Impuls Kinderopvang. Zo ben ik in contact gekomen met Sandra van Office&More. Sandra heeft me geweldig geholpen. Ik heb Sandra leren kennen als doortastend, flexibel en meedenkend. De samenwerking was prettig en constructief.

www.impulskinderopvang.nl

Office and More reviewAda Kaspersma, Businesscoach Adalyse

Sandra heeft me vakkundig en uitgebreid geholpen bij het uitzoeken van een goede bureaustoel. Nu ik veel uren vanuit huis werk is een goede werkhouding belangrijk. Ik heb nu verreweg de meest comfortabele stoel die verkrijgbaar is!

www.adalyse.nl

Bo te Braak, Business Office Manager EF Education First:

Sandra helpt ons al heel wat jaar fantastisch bij het inrichten van ons kantoor in Amsterdam. Ze staat altijd voor ons klaar op het gebied van inrichting maar ook voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Het contact verloopt altijd prettig en professioneel. Onze werknemers zijn elke dag weer erg blij met de bureaustoelen en geven aan veel minder last te hebben van rug/ nek klachten. Wij durven altijd gelijk op het advies van Sandra af te gaan zonder enig twijfel door de kennis die zij heeft en enthousiasme voor haar vak. Wij kunnen Sandra bij iedereen aanbevelen en zijn erg tevreden over alles wat zij voor ons heeft gedaan door de afgelopen jaren heen!

www.ef.nl             

Johan Kos, owner Take-IT-Over B.V.

Top service verleend door Office&More bij het inrichten van ons kantoor. Gemaakte afspraken worden perfect nagekomen.

www.takeitover.nl

 

Anja Scheffers, Management assistent AM match Amstelveen-Hoofddorp:

Sandra is een echte professional. Een vrouw met een passie voor haar vak. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, denkt goed mee. Als klant is dit een fijn gevoel. Ze helpt je van A tot Z, maar dan is het nog niet klaar want Sandra gaat nog een stapje verder. Ze neemt de tijd om uitleg te geven over de juiste werkhouding; hoogte van je bureau, instellen van je bureaustoel. Sandra kijkt naar het totaal plaatje en is gewoon een topper! Sandra heeft ons geholpen met het opnieuw inrichten van onze flex-afdelingen in Hoofddorp en Amstelveen; o.a. nieuwe bureaus, stoelen en wandbekleding.

www.ammatch.nl

Jeltje Bunt, teammanager HVO Querido Amsterdam:

Sandra snapt met een paar vragen wat er nodig is, heeft verstand van zaken en van mensen! Wij waren erg blij met haar snelle, vlotte professionele handelen! Mijn teams weten hoe ze gezond kunnen zitten op de nieuwe bureaustoelen!

 www.hvoquerido.nl

 

Marije Hulsbosch-Sizoo, hoofd In- & Externe Communicatie  woordvoerder, strategisch adviseur MBO Raad:

De wegen van Sandra en mij kruisten elkaar eigenlijk heel toevallig. Een collega had een 'proefstoel' met dezelfde werking als een zitbal maar kon daar niet goed mee uit de voeten. Ik zocht juist een alternatief met rugleuning en armsteunen voor de Beroemde Bal (járen op gezeten). En ziedaar... Een match made in heaven! Ik ben dolblij met de proefstoel die ik inmiddels al een paar weken 'van mij' mag noemen. En even blij met de kordate hulp van Sandra bij het inschatten van wat ik nodig heb om goed te kunnen zitten en de duidelijke uitleg bij het correct instellen van de stoel. Ze is 'op afstand' goed bereikbaar voor vragen etc. Sandra denkt mee over goede oplossingen: ik was er na een uur al uit dat ik de stoel wilde houden, maar dat moet allemaal wel kunnen natuurlijk. Geen probleem, ze regelt het. Binnen een week, want heel terecht is Sandra ook van faseren, goed testen en 'zeker weten'. Kortom, een aanrader. En dat geldt ook voor de stoel 🙂

www.mboraad.nl

 

Bea Mantel, De Groene Officemanager / Management assistent:
Nederlanders zijn kampioen zitten. Kantoorwerk en fit blijven gaat helaas niet altijd samen. Na de aanschaf van een kantoorstoel bij, en op maat afgesteld door, Sandra is mijn lichaam minder moe van het zitten. Een aanmerkelijke verbetering trad op na de aanschaf van een zit-sta-bureau. Ca. drie kwart van de werkdag breng ik staand door, ik ben fitter aan het eind van de werkdag. Sandra begeleidde ook de instelling van het zit-sta-bureau, zo heb ik altijd de ideale werkhouding. Dankzij Sandra blijf ik zonder noemenswaardige inspanning fit en vitaal.

www.virtueeloffice.nl

 

Anthon Geersing, Vestigingsmanager Ekris BMW/MINI te Lelystad:

"Via deze weg beveel ik Sandra van harte aan.

Na gezamenlijk overleg over de wensen van ons bedrijf en de medewerkers heeft Sandra voorgesteld een bureaustoel op proef te plaatsen voor het vormen van het juiste beeld. Met de juiste raadgeving van Sandra over instelling van de stoel en het proefzitten van 2 weken werd al snel het hele team enthousiast.
We hebben mooie stoelen besteld in een goede prijs kwaliteit verhouding. de Levertijd werd duidelijk door Sandra gecommuniceerd en nagekomen. Bij oplevering heeft ze alle medewerkers persoonlijk hun stoel ingesteld.
Kortom maatwerk dankzij Sandra."

 www.ekris.nl

Alexander Kos - Buyer bij FCA Netherlands BV ( Hoofdkantoor FIAT/Chrysler Netherlands te Lijnden):

“Ik heb Sandra leren kennen als een echte professional met hands-on mentaliteit. Haar service stopt niet na het binnenhalen van de order, maar ook na de levering van de producten wordt veel zorg besteed aan het juist instellen van de producten om zo op een ergonomisch verantwoorde manier de dagelijkse werkzaamheden te kunnen verrichten.”

www.fiat.nl

 

Florine van der Does - Bureaucoördinator en managementondersteuner MOOI Noord-Holland, adviseurs omgevingskwaliteit (Voorheen Welstandcommissie Alkmaar):

“Sandra heeft bij de inrichting van ons pand laten zien erg meedenkend te zijn en door te gaan tot de juiste oplossing gevonden is. Zeer prettig samengewerkt en onder de indruk van de nazorg!

www.mooinoord-holland.nl