Referenties Office and More Almere

Gisteren ontving ik een mooie referentie van EF Education First in Amsterdam.

EF Education First is een internationaal bedrijf dat talenreizen organiseert. Wil je op locatie een taal leren? Dan regelt EF de reis, het onderkomen én de opleiding en begeleiding in het gekozen land.

Al meer dan 20 jaar mogen wij EF inrichten!

We hebben in die tijd meerdere locaties (Amsterdam, Rotterdam, Brussel) mogen doen. De locatie in Amsterdam zelfs inmiddels meerdere keren, op diverse adressen en onlangs ook het bijbehorende callcenter.

Wij durven altijd gelijk op het advies van Sandra af te gaan zonder enig twijfel door de kennis die zij heeft en enthousiasme voor haar vak. Wij kunnen Sandra bij iedereen aanbevelen en zijn erg tevreden over alles wat zij voor ons heeft gedaan door de afgelopen jaren heen!

-Bo te Braak, Business Office Manager EF Education First-

De volledige  referentietekst lees je hier

Ik schrijf "ons", want hoewel de referentie aan mij (Sandra) gericht is, werk ik natuurlijk niet alleen. In het geval van EF heeft Erik van Dijk (interieurarchitect) met zijn team een groot deel van het ontwerp voor zijn rekening genomen. Pas daarna is het aan mij en onze leveranciers om er met kleur, materiaal, meubilair, realisatie, oplevering en aftersales een goed vervolg aan te geven.

Een samenwerking die dus in onze ogen goed werkt. Maar wanneer dat dan door een relatie als EF nog eens bevestigd wordt, kan mijn dag helemaal niet meer stuk!

Dankjewel Bo te Braak 🙂

Meer weten over de mogelijkheden van EF Education First?  www.ef.com

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je vragen op het gebied van kantoorinrichting, ergonomie, interieurontwerp of realisatie? Office & More kan je helpen met het hele (of een deel van het) traject.

Neem vrijblijvend contact op en kijk wat we voor jou kunnen doen!

Laat een reactie achter