“Goed en veilig remote blijven werken; ICT, Ergonomie & HR”

Veilig en gezond thuis werken tijdens Corona, zó doe je dat!

remote werken

Ik las dit artikel op “PW”, een website voor HR professionals.
Het is een kort stukje over de mentale voors- en tegens van “remote” oftewel “op afstand” of, zoals door Corona min of meer verplicht: thuis werken. Over de fysieke impact op de thuiswerker wordt uiteraard niet gesproken.
Jammer, want er zijn nog nooit zoveel mensen geweest met rug-nek-schouderklachten als in de afgelopen Corona maanden! Veel van die klachten zijn te voorkomen wanneer je weet waar je op kunt letten.

Onderstaande webinar over remote (op afstand) werken komt wat mij betreft dan ook als geroepen.

Webinar “Goed en veilig remote blijven werken; ICT, Ergonomie & HR”

De ICT Kring van VBA Almere (Vereniging Bedrijfskring Almere, het grootste zakennetwerk van Almere) organiseert deels real-live en deels als webinar

“Goed en veilig remote blijven werken; ICT, Ergonomie & HR”. Hierin komen alle zaken aan de orde waarmee jij en je collega’s/medewerkers als ad-hoc thuiswerkende(n) te maken krijgen.

*Kijk voor meer informatie over de inhoud van dit webinar op de website van de VBA

projectadviseur ergonomie op de werkplek

Van ICT en de beveiliging daarvan heb ik helaas weinig tot geen verstand, dat laat ik dus graag aan de ICT groep over. Maar als projectadviseur “ergonomie op de werkplek” bij Office & More heb ik (Sandra Schulze) door de jaren heen al heel wat kenniswerkers aan een betere werkhouding mogen helpen. Ik ben dus ook blij dat ik een bijdrage aan deze middag mag leveren in de vorm van tips voor een gezondere thuiswerkplek.

Enig idee wat Bokito, de polonaise en Tompoucen te maken hebben met remote werken? Ik vertel je er alles over!

…althans, wanneer je deelneemt aan deze thema middag die je als VBA lid kunt bezoeken* of remote kunt volgen in de vorm van een webinar.

*Afhankelijk van de dan geldende RIVM maatregelen, veiligheid en gezondheid gaan boven alles!

Ben je geen VBA lid? Ik doe meer op het gebied van gezonder werken dan je denkt. Neem contact met me op en hoor wat ik voor je kan doen.

Uitval door rug-nek-schouderklachten is niet alleen pijnlijk, het kost je ook omzet en dat vaak voor langere tijd.

Dat wil je toch niet?

Laat een reactie achter