Wist je dat wij, naast “gezond” kantoormeubilair ook ergonomische hulpmiddelen leveren zodat jij gezond(er) kunt werken?

Je weet niet half wat een (onbewust) verkeerde werkhouding met je doet!

Werk je bijvoorbeeld langer dan 4 uur per dag met een laptop, dan is dat enorm belastend voor je nek. Handiger is het dan om een laptopsteun te combineren met een los toetsenbord en (ergonomische) muis.
We hebben een mooie opvouwbare laptopsteun en een ergonomisch en heel compact toetsenbord, dus ook wanneer je geen vaste werkplek hebt zijn die gemakkelijk mee te nemen.

Heb je veel typ-werk, dan staan de spieren en pezen in je onderarm continue gespannen. Gebruik je een verticale muis dan hef je die spanning op en verlaag je de kans op RSI en CTS.

Wat ik ook vaak zie is een toetsenbord dat veel te ver weg ligt omdat er allerlei papieren voor liggen. Daardoor buig je te ver voorover om te kunnen typen. En dat verhoogt de kans op nek, schouder en onderrug-klachten. Gebruik liever een documentsteun boven je toetsenbord (we hebben een hele fijne, verstelbare!) en je voorkomt een hoop fysiek ongemak.

En met een beeldscherm op de goede hoogte en afstand voorkom je nekpijn, hoofdpijn en branderige ogen. Dús hebben wij een goede monitor steun voor je. Instelbaar op gewicht en hoogte en vaak ook nog zwenkbaar.  (zo zie je je overbuurman nog eens!)

Ergonomische hulpmiddelen

Meer weten?

Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden van ons assortiment ergonomische hulpmiddelen. Een volledig aanbod zie je op de site van onze leveranciers R-Go tools (mooi basic) en Human Scale (design).

En heb je hulp nodig? Neem even contact op en we helpen je graag!

 

 

Laat een reactie achter