Ergonomisch verantwoorde bureaustoelen, óók voor thuis!

Het land zit weer min of meer op slot. En het ziet er naar uit dat (ook wanneer deze Corona tijd achter ons ligt) er meer vanuit huis gewerkt blijft worden. Blijf je je rug dan mishandelen door nog steeds minstens vier uur per dag op een keukenstoel (of soortgelijk) te zitten of gun je jezelf eindelijk een ergonomisch verantwoorde bureaustoel?

Twee modellen, ergonomisch verantwoord, snel leverbaar!

En ergonomisch verantwoorde bureaustoel is een hulpmiddel om je fit te houden. Maar welke stoel doet dat voor jou? Om het je makkelijk te maken hebben wij twee van onze favorieten voor je geselecteerd:

Beide modellen hebben/zijn;

  • Duits degelijke kwaliteit
  • Voorzien van uitgebreide instelmogelijkheden: Zithoogte en zitdiepte zijn verstelbaar, de rugleuning beweegt mee en is hoogte instelbaar en voorzien van lendesteun, armleuningen zijn hoogte-breedte-diepte verstelbaar én zwenkbaar
  • in ZWART binnen twee weken leverbaar*, (kleur duurt wat langer maar is wél leuk natuurlijk!)
  • Harde wielen voor tapijt of zachte wielen voor een harde ondergrond
  • Prima prijs kwaliteit verhouding
  • Bezorging aan huis (ivm Corona regels tot aan de buitendeur)
  • Telefonische (binnen Almere ter plaatse, met inachtname van regels RIVM) hulp bij het correct instellen van je stoel en werkplek.

*onder voorbehoud van de actuele Corona situatie

Model 1: Naast ergonomisch verantwoord ook héél comfortabel

Ergonomische bureaustoel voor thuis Model 1

Dit is mijn favoriet! Een ergonomisch gevormde rugleuning die je rug over de volle lengte ondersteunt. Aangevuld met een Air plus lendesteun voor extra steun in de onderrug. Daarnaast zijn de zitting en rug heel comfortabel en volledig gestoffeerd. Het voetkruis is van gepolijst aluminium. Topstoel die ik van harte aanbeveel!

Model 2: Strakker vormgegeven, steviger zitting

Ergonomisch verantwoord model 2

Voor wie liever een wat strakker vormgegeven bureaustoel heeft met een stevige zit is model 2 een heel goed alternatief. Deze bureaustoel heeft een ergonomisch gevormde rugleuning die vooral de onderrug goed ondersteunt, uitgebreid met een (door een draaiknop instelbare) lendesteun. De wat steviger zitting is gestoffeerd en de rug heeft een zwarte netbespanning. Dit model heeft een zwart kunststof voetkruis.

Model 2A:

Ergonomisch verantwoorde bureaustoel model 2

Dit model is gelijk aan model 2 maar heeft in plaats van een zwarte netbespannen rug een gestoffeerde rug met een dun laagje schuim eronder. Dit zit iets zachter maar de keuze tussen model 2 en 2A is vooral een kwestie van smaak!

Wil je méér dan goed standaard materiaal? We heten niet voor niets Office & More!

De stoelen zoals hierboven beschreven zijn geschikt voor veel mensen en (in het zwart) snel leverbaar. Heb je meer advies nodig omdat je bijvoorbeeld rugklachten* hebt, wat zwaarder bent, heel groot of juist heel klein, of zoek je andere zaken die je (thuis-)werkplek helpen verbeteren? Ook dan kunnen wij je helpen! Neem gerust even contact op of bel 036-5470549 en we bekijken samen hoe we je kunnen helpen!

*Of andere werkgerelateerde fysieke klachten.

Laat een reactie achter