Dit zijn wij

 

Kantoor (her-) inrichten?  Maak kennis met ons projectteam.

Geschiedenis

Office & More is in 1995 ontstaan uit een samenwerking van Bob Schulze, Erik van Dijk en Sandra Schulze, teneinde een hoogwaardig vervolg te kunnen geven aan de interieurontwerpen van het al langer bestaande architecten bureau senvd architecture.

Goed inrichten vraagt om verschillende vaardigheden. Die vindt u verenigd in ons team:

Sandra Schulze, projectadviseur ergonomie en kantoorinrichting.

Nieuw of bestaand kantoor? Sandra helpt u bij het (her-)inrichten van een gezonde en prettige kantoor werkomgeving. Daarnaast helpt ze u langdurig verzuim te voorkomen.

 

 

inrichten Erik

Erik van Dijk, interieurarchitect

Erik ontwerpt een interieur dat voor u werkt. Het ontwerp moet tenslotte passen bij de gebruikers. De indeling moet logisch zijn. De loop- en zichtlijnen helder. Maar ook de sfeer is belangrijk. Mensen moeten zich thuis voelen in hun werkomgeving. En dat bereikt hij door het combineren van kleur, materiaal, vorm en functie.

 

inrichten Bob

Bob Schulze, bouwkundig architect

Bob coördineert alle bouwkundige zaken binnen een project. Hij bewaakt de begroting, handhaaft de geldende brandweer-, energie-, en milieunormen. Samen met u vindt hij oplossingen waarmee u vanaf 2019 aan het energielabel voldoet.

 

Overige partners

Vanzelfsprekend werken wij samen met verschillende, vaste leveranciers en vakmensen op allerlei gebied. Mede door hen wordt de kwaliteit van onze projecten al meer dan 25 jaar gewaarborgd.

Onze projecten

Door de jaren heen hebben we o.a. Yakult Nederland, Sky Radio, Universal Music, GGD Amsterdam, EF International Language Schools, Fiat/Chrysler Nederland, Amicorp, Hettema en Disselkoen schade experts, Mooi Noord Holland (voorheen Welstandcommissie Alkmaar), AM Match en tal van andere mooie opdrachtgevers in het MKB mogen leveren of inrichten. Wilt u weten wat zij van ons werk vonden? 

Is ons volgende project samen met u?

U wilt toch een bedrijfsomgeving waarin u en uw medewerkers zich goed voelen en optimaal kunnen functioneren? Waar uw klant uw bedrijfscultuur en expertise in herkent? Kortom; U wilt toch een inrichting die "klopt"?

Het is  belangrijk dat u als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij dezelfde "interieurtaal" spreken.

Reden genoeg om eens vrijblijvend nader kennis te maken! Ga met ons in gesprek, vertel ons uw wensen en luister naar ons plan van aanpak. Zo ziet u vanzelf of "die klik" er is.