Dit zijn wij

Bedenken, bouwen en inrichten van kantoorruimte

Office & More is in 1995 ontstaan uit een samenwerking van Bob Schulze, Erik van Dijk en Sandra Schulze, teneinde een hoogwaardig vervolg te kunnen geven aan de interieurontwerpen van het al  langer bestaande architecten bureau senvd architecture.

Office & More ontwerpt en levert al ruim 22 jaar kantoorinrichting waarmee het gezond en prettig werken is.

Ons team

Sandra Schulze

Sandra Schulze

Uw contactpersoon, allround account manager en zitspecialist.

Nieuw of bestaand kantoor? Sandra helpt u bij het inrichten van een gezonde en prettige werkomgeving.  U kunt bij haar terecht met uw vragen over meubilair, ergonomie, stoffering, zonwering, en alle andere zaken die uw bedrijfsomgeving kunnen verbeteren.

 

Erik van Dijk

Erik van Dijk

Bouwkundig- en interieurarchitect.

Erik ontwerpt, meestal achter de schermen, een interieur dat voor u werkt.

Het ontwerp moet tenslotte passen bij de gebruikers. De indeling moet logisch zijn, de loop- en zichtlijnen helder. Maar ook de sfeer is belangrijk. Mensen moeten zich prettig voelen in hun werkomgeving. En dat prettige gevoel bereikt hij door het combineren van kleur, materiaal, vorm en functie.

 

Bob Schulze

Bob Schulze

Bouwkundig architect.

Bob coördineert alle bouwkundige zaken binnen een project. Hij handhaaft de geldende brandweer en energienormen. Adviseert op het gebied van energie- en milieubesparende maatregelen. En past, tot slot, de juiste materialen en (ver-)bouw methoden toe. Zo bent u verzekerd van een  kwalitatief goed eindproduct.

Onze partners

Vanzelfsprekend werken wij samen met verschillende, vaste leveranciers en vakmensen op allerlei gebied. Mede door hen wordt de kwaliteit van onze projecten al meer dan 22 jaar gewaarborgd.

Projecten

Door de jaren heen hebben we gewerkt voor o.a. Sky Radio, Universal Music, GGD Amsterdam, EF International Language Schools, Fiat/Chrysler Nederland, Amicorp, Hettema en Disselkoen schade experts, Mooi Noord Holland (voorheen Welstandcommissie Alkmaar), en tal van andere mooie opdrachtgevers in het MKB.

Is ons volgende project samen met u?

Het is belangrijk dat u als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij dezelfde "interieurtaal" spreken.

U wilt toch een bedrijfsomgeving waarin u en uw medewerkers zich goed voelen en optimaal kunnen functioneren? Waar uw klant uw bedrijfscultuur en expertise in herkent? Kortom; U wilt toch een inrichting die "klopt"?

Reden genoeg om eens vrijblijvend nader kennis te maken! Ga met ons in gesprek, vertel ons uw wensen en luister naar ons plan van aanpak. Zo ziet u vanzelf of "die klik" er is.

Zullen we kennis maken?