Dit zijn wij

Bedenken, bouwen en inrichten van kantoorinterieurs...

Office & More is in 1995 ontstaan uit een samenwerking van Bob Schulze, Erik van Dijk (eigenaren van senvd architecture) en Sandra Schulze, teneinde een hoogwaardig vervolg te kunnen geven aan de interieurontwerpen van het architectenbureau.

Office & More ontwerpt en levert al ruim 22 jaar kantoorinrichting waarmee het gezond en prettig werken is.

Ons team

Sandra Schulze

Sandra Schulze:

Uw contactpersoon, allround account manager en zitspecialist.

Nieuw of bestaand kantoor? Sandra helpt u bij het inrichten van een gezonde en prettige werkomgeving.  U kunt bij haar terecht met uw vragen over meubilair, ergonomie, stoffering, zonwering, en alle andere zaken die uw bedrijfsomgeving kunnen verbeteren.

 

 

 

Erik van Dijk

Erik van Dijk:

Bouwkundig- en interieurarchitect.

Erik ontwerpt, meestal achter de schermen, een interieur dat voor u werkt.

Het ontwerp moet tenslotte passen bij de gebruikers. De indeling moet logisch zijn, de loop- en zichtlijnen helder. Maar ook de sfeer is belangrijk. Mensen moeten zich prettig voelen in hun werkomgeving. En dat prettige gevoel bereikt hij door het combineren van kleur, materiaal, vorm en functie.

 

Bob Schulze

Bob Schulze:

Bouwkundig architect.

Bob coördineert alle bouwkundige zaken binnen een project. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat u binnen de brandweer en energie*normen blijft. En dat de juiste materialen en (ver-) bouw methoden worden toegepast. Zo krijgt u aan het eind van het traject een kwalitatief goed eindproduct. Zonder onaangename verrassingen achteraf.

Bob weet trouwens ook alles van energie*- en milieubesparende maatregelen die tijdens een bedrijfs-(her)inrichting kunnen worden toegepast en vertelt u daar graag over.

Onze partners

Natuurlijk werken wij samen met veel verschillende, vaste leveranciers en vakmensen op allerlei gebied. Mede door hen wordt de kwaliteit van onze projecten al meer dan 20 jaar gewaarborgd.

Projecten

Door de jaren heen hebben we gewerkt voor o.a. Sky Radio, Universal Music, GGD Amsterdam, EF International Language Schools, Fiat/Chrysler Nederland, Amicorp, Hettema en Disselkoen schade experts, Mooi Noord Holland (voorheen Welstandcommissie Alkmaar), en tal van andere mooie opdrachtgevers.

Is ons volgende project samen met u?

Het is belangrijk dat u als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij dezelfde "interieurtaal" spreken.

U wilt toch een bedrijfsomgeving waarin u en uw medewerkers zich goed voelen en optimaal kunnen functioneren? Waar uw klant uw bedrijfscultuur en expertise in herkent? Kortom; U wilt toch een inrichting die "klopt"?

Reden genoeg om eens vrijblijvend nader kennis te maken! Ga met ons in gesprek, vertel ons uw wensen en luister naar ons plan van aanpak. Zo ziet u vanzelf of "die klik" er is.

Zullen we kennis maken?