Dit zijn wij

Wil je een kantoor (her-)inrichten? Maak hier kennis met ons projectteam.

Geschiedenis

Office & More is in 1995 ontstaan uit een samenwerking van Bob Schulze, Erik van Dijk en Sandra Schulze, om een vervolg te kunnen geven aan de interieurontwerpen van het al langer bestaande architecten bureau senvd architecture.

Een prettig werkbare inrichting vereist uiteenlopende vaardigheden. Die vind je verenigd in ons team.

Sandra Schulze. projectadviseur ergonomie op de werkplekSandra Schulze, projectadviseur "ergonomie op de werkplek", kantoorinrichting.

Nieuw of bestaand kantoor? Sandra adviseert je bij het (her-)inrichten van een gezonde en prettige kantoor omgeving. Daarnaast helpt ze je langdurig verzuim te voorkomen.

 

 

inrichten Erik

Erik van Dijk, interieurarchitect

Erik ontwerpt een interieur dat voor je werkt. Het ontwerp moet tenslotte passen bij de gebruikers. De indeling moet logisch zijn. De loop- en zichtlijnen helder. Maar ook de sfeer is belangrijk. Mensen moeten zich thuis voelen in hun werkomgeving. En dat bereikt hij door het combineren van kleur, materiaal, vorm en functie.

 

inrichten Bob

Bob Schulze, bouwkundig architect

Bob coördineert alle bouwkundige zaken binnen een project. Hij bewaakt de begroting, handhaaft de geldende brandweer-, energie-, en milieunormen. Samen met jou vindt hij oplossingen waarmee je aan het vanaf 2019 verplichte  energielabel voldoet.

 

Overige partners

Wij werken samen met verschillende, vaste leveranciers en vakmensen op allerlei gebied. Mede door hen wordt de kwaliteit van onze projecten al meer dan 25 jaar gewaarborgd.

Onze projecten

Door de jaren heen hebben we o.a. Yakult Nederland, Sky Radio, Universal Music, GGD Amsterdam, EF International Language Schools, Fiat/Chrysler Nederland, Amicorp, Hettema en Disselkoen schade experts, Mooi Noord Holland (voorheen Welstandcommissie Alkmaar), AM Match en tal van andere mooie opdrachtgevers in het MKB mogen leveren of inrichten. Wilt  je weten wat zij van ons werk vonden? 

Is ons volgende project samen met jou?

Jij wilt toch ook een bedrijfsomgeving waarin jij en je medewerkers zich goed voelen en optimaal kunnen functioneren? Waar jouw klant de bedrijfscultuur en expertise in herkent? Kortom; je wilt toch ook een inrichting die "klopt"?

Het is  belangrijk dat jij als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij dezelfde "interieurtaal" spreken. Reden genoeg om eens vrijblijvend nader kennis te maken! Ga met ons in gesprek, vertel ons je wensen en luister naar ons plan van aanpak. Zo zie je vanzelf of "die klik" er is!