Binar 60 en Binar Executive series, nieuw bij Inclass

Binar Executive

Binar Executive

Binar 60 en Binar Executive, nieuw bij Inclass

Het Spaanse Inclass, fabrikant van modern, stijlvol, tijdloos meubilair “voor plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten” heeft onlangs verschillende nieuwe meubelseries geïntroduceerd. Wij stellen hier één model aan je voor. De rest, waar wij ook heel enthousiast over zijn, volgt later!

Binar 60

Binar 60 is al een veelzijdige stoelenlijn, ontworpen door het Inclass Designworks team. Eenvoudig te integreren in verschillende werkomgevingen en projecten terwijl de stijl herkenbaar blijft. Vloeiende lijnen en een uitnodigend ontwerp maken Binar 60 ideaal voor bijvoorbeeld teamruimtes, hotelomgeving en jaja…ook leuk voor thuis-(kantoor)!

Binar Executive Inclass oandm.nl

Binar Executive

Om de collectie nog breder inzetbaar te maken is Binar Executive aan het assortiment toegevoegd. Deze fraaie en heel comfortabele directie/vergaderfauteuil is leverbaar met twee verschillende rughoogtes, verschillende onderstellen en verschillende bedieningsopties.

Inclass stoffenkaart oandm.nl

Binar in stof of (kunst-)leer? allebei mooi!

Het model is fraai, het comfort geweldig maar een stoel wordt uiteraard pas “eigen” wanneer hij is gestoffeerd in de goede kleur en materiaalsoort. Je kunt daarbij kiezen uit de home collectie van Inclass, maar ook de bekendste stoffenfabrikanten zitten standaard in de collectie. Kies je voor tijdloos, trendy (In Magenta bijvoorbeeld, de kleur van het jaar 2023) of klassiek in Cognac leer? Kan allemaal!

Keuzestress? Niet nodig!

Tijden zijn veranderd, elk project is anders. En soms is het moeilijk te overzien wat je voor jouw project nodig hebt. Hoeveel- en welke werkplekken, flex-,relax-, of-overlegplekken jouw bedrijf straks fijn laten functioneren, in een stijl die jou past. Geen paniek! Wij helpen je graag om het voor jou meest geschikte interieur samen te stellen. Interesse? Neem even vrijblijvend contact op!

Laat een reactie achter